Stella

image

Team MoDicken’s Yes Kez Ge Sirem
Stella flyttade in hos oss påsken 2014. Då hon var nästan 1,5 år. Hon var tillbaka hos uppfödaren och behövde ett nytt stabilt hem där hon skulle få stanna. När hon flyttade i hos oss var hon rädd för människor ville gärna inte hälsa. Efter en tid hos oss blev hon stabil och kom gärna upp och gosa, men klappad på sina villkor. Favoritplatsen var på kuddarna i sängen. Hon var en glad och galen dvärgpudel tik. Hon hade humör och sa till ifall man knödde på henne. 😉 Hon var enbart en familjehund med normala aktiviteter. Däremot har vi varit på en del utställningar med henne.

Hon hade ett hjärtfel sedan födseln så vi sa det att hon fick vara med så länge hon mådde bra. Annars skulle hon vart avlivad. Detta var vi medveta om när vi tog oss ann henne. Preben betalade 1 kr som en symbolisk summa för henne. Vi skulle aldrig annars skaffa en sjuk hund.

När Stella var strax över 2 år fick vi avliva henne pga att hon hade problem med sina höfter samt ett knä. Vi ville inte att en så ung hund skulle äta smärtstillande livet ut. Det hade inte fått bort all smärta iallafall. Nu slipper hon lida. Vår älskade ängel Stella. ❤

FAKTA

Ras: Pudel dvärg

Färg: Svart

Mått: 34 cm

Född: 11/2-2013

Avliden: 13/4-2015

Reg.nr: SE21283/2013

Hälsa: Heridärt fri, PRCD , hjärtfel, HD grad C, Patella grad 1

Utställningsmeriter: BIS 2 valp SPK, utställd med flera CK

 

 

image

image

image

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close