Om oss

Ullmarkens pumikennel är belägen på Orust, 8 mil norr om göteborg. Vi som äger kenneln är jag, Jessica tillsammans med min man, Preben. Vi bor med våra två barn i en villa på landet med stor trädgård och skogen precis intill husknuten.

Mitt intresse för djur har alltid varit väldigt stort, speciellt hundar.
Vi hade fyra schäfrar när jag växte upp och självklart har det lagt grunden för hunderiet. Vi har utövat bland annat lydnad, bruks, agility, Nose Work och räddning.

Sporten som jag verkligen fastnade för var agility. Jag har sedan 2002 haft det som ett stort intresse. Jag har tävlat och tränat aktivt i flera år. Samt hållit en del kurser och läger då jag är utbildad SBK Agilityinstruktör. Vid sidan om agilityn har vi även varit med hundarna på en del utställningar.

Av de hundraser vi ägt och arbetat med så har vi fastnat för pumi. Vi älskar deras kvicktänkta sinne och lyhördhet. De är underbara tränings och tävlingskompisar och fyller vardagen med mycket glädje.
Våra hundar ska framförallt fungera som familjehundar men givetvis också som väl fungerande tränings/tävlingshundar.

De hundar som används i vår avel är hundar som tilltalar oss. Det är endast kombinationer som vi starkt tror på till arbete och som vi själva vill ha.

Om ni har frågor om våra hundar
och/eller vår avel är ni välkomna att kontakta oss.
jessica@ullmarkens.se

ullmarkens kennel pumi uppfödare pumikennel pumiuppfödare
Sommaren 2016
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close