Valpar

Vi Hoppas på valpar vecka 51

En kull för dig som har som mål att vara aktiv och arbeta med din hund

Maktez Ehxtaz är parad med Skallabackens Louis

jilla pumi valpar
Maktez Ehxtaz ”Jilla”

Maktez Ehxtaz
Jilla har allt som jag vill ha i en hund, tillgiven, social, stabil och har hög arbetsmoral. Det är en cool tik som älskar att arbeta men som samtidigt gärna myser på soffan. Hon anpassar sig till alla miljöer utan några problem, hon är alltid med oss vad vi än hittar på. I träning är Jilla en arbetsmaskin. Hon är den snabbaste pumin jag någonsin har sett.
Hon är koncentrerad i arbete och kan hålla på i evigheter. Vilken förare som helst kan köra med henne i agility. Hon arbetar med den föraren som erbjuder jobb. Hon är glad i all belöning och älskar kamplek. Jilla är duktig i agility men har inte fått visa vad hon verkligen går för pga en skada som jag som förare har. Vi har påbörjat specialsök och målet är mot tävlande. Inne i huset ligger Jilla mest och sover. Hon är som sagt väldigt cool och stillsam när vi inte tränar. Hon har en fantastisk av och på-knapp. Hon är mycket barnkär och håller ständigt ett vakande öga över våra barn. Jilla har gjort BPH med skott och är skottfast. Hon fick en kull med tre valpar våren 2019, riktigt trevliga sociala individer varav tiken har gjort BPH med skott och även hon är skottfast. Jilla har framgångsrika arbetande hundar i diverse hundsporter bakom sig i sin stamtavla.
HD A
ED 0
Patella ua
Ögon ua
Genomförd BPH med skott

Skallabackens Louis ”Louis”

Skallabackens Louis
Louis är en trevlig och väldigt social hane som älskar människor och hundar. Han är van vid barn sen han var liten. Snyggt maskulin med en tilltalande sportig kropp, bra musklad och är precis under 43 cm i mankhöjd. Louis är utställd vid sex tillfällen och är redan svensk utställningschampion. Han tränas i agility och nosework, han arbetar med hög arbetsmoral och intensitet. Han älskar godisbelöningar, och tar även leksak när det erbjuds. Han har ett trevligt föremålsintresse och gillar att spontant apportera. När Louis är hemma ligger han för det mesta och vilar men han är inte sen till dörren när det är något på gång. Han har gjort BPH med skott och är skottfast. Han är en trygg hane med mycket fart i, han älskar att springa fort. Han är väldigt givmild med närhet och mys även till främmande människor.
Louis mamma är framgångsrik i både utställning och agility där hon tävlar i klass 3 som är agilityns elitklass. Hon har lämnat avkommor som bland annat tävlar framgångsrikt i agility, rallylydnad, nosework och utställning. Hans pappa är ungersk men bor i Tyskland, även han är framgångsrik. Han har också lämnat efter sig avkommor som visat sig vara riktigt duktiga arbetshundar.
HD A
ED 0
Ögon ua
Svensk Utställningschampion
Genomförd BPH med skott

För intresseanmälan för kullen maila jessica@ullmarkens.se och berätta om er och vad ni tänk med er hund.

Vi följer Svenska kennelklubbens grundregler och avelspolicy.
Valparna är vid leverans:
Veterinärbesiktade
Vaccinerade
Dolda fel försäkrade
Registrerade i Svenska kennelklubben (stamtavla)
Avmaskade
ID-märkta med chi
p

Valpköpare får stöd och råd under hela hundens liv.
Vi använder oss endast av Svenska kennelklubbens avtal.

Ullmarkens kennel förbehåller sig rätten att välja valpköpare

2 reaktioner till “Valpar

Kommentarsfunktionen är stängd.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close