Valpar

Alla valparna är tingade !

Ullmarkens All The Right Moves har fått valpar med Kvikur Stinky

Ullmarkens All The Right Moves ”Tassa” tränas och tävlas i Nose Work. Hon har föremålsintresse samt arbetar gärna med godisbelöning. Hennes trevliga nyfikenhet ger henne självförtroende att arbeta fint och metodiskt med special sök. Hon är alltid startklar för träning när det erbjuds samtidigt som hon kopplar av när det är vila.
Tassa sparade vi från vår första kull. Hon bor hos fodervärd i Uddevalla. Hon är en underbar pumitjej. Hon är alltid glad, snäll och älskar att få följa med överallt. Utomhus är det ofta full fart, att få springa och jaga boll eller frisbee är favoritlekar. Även att bära och samla pinnar i olika storlekar och ta med sig hem. Inomhus är hon lugn om det inte bjuds på bus och lek i soffan. Hon är mycket tillgiven och tycker om närhet och gos. Att mysa och sova bland alla kuddar i soffan är toppen och självklart även i sängen.
Tassa kommer från en kull med 8 valpar där 6 st är röntgade med HD utan anmärkning. En valp är exporterad till USA där den arbetar som mögelhund samt är godkänd vallhund. Flera från kullen tränas och tävlas aktivt i olika hundsporter med fina resultat. Tassas ena kullbror blev Svensk Juniorvinnare 2018. Tassa har flera led bakåt i stamtavlan hundar som tävlat i elitnivå i agility samt deltagit på SM.

Tassa är en liten tik 38 cm med en sportig kropp.
Röntgad HD A
Ögon UA

Kvikur Stinky ”Verner” är en hane som älskar att arbeta. Han lever för uttrycket ”Will to please”. Han har också en naturlig av och på knapp. Han är lättmotiverad och tar både leksak och godis. Verner tävlar agility och ska starta i hoppklass 2. Han är inmätt i mediumklassen. Han är snabb och smidig på agilitybanan så framtiden ser lysande ut för honom. Verner tränas även i lydnad och rallylydnad där han i år ska debutera på tävlingsplanen. Han är en snygg maskulin hane med en tilltalande sportig kropp. Han bor i en familj med flera hundar och får dela på uppmärksamhet vilket fungerar fint. Verner går ofta utan koppel, han går inte fram till andra hundar eller människor när han är lös. Däremot när han lärt känna nya människor och hundar är han social och gillar att bli kliad ordentligt.

Verner kommer från en liten kull på tre valpar där de idag håller på med agility, lydnad, nose work samt utställning. Verner har flera vinstrika hundar bakom sig i diverse hundsporter.

Röntgad HD B, ED UA
Ögon UA

Vi följer Svenska kennelklubbens grundregler och avelspolicy.
Valparna är vid leverans:
Veterinärbesiktade
Vaccinerade
Dolda fel försäkrade
Registrerade i Svenska kennelklubben (stamtavla)
Avmaskade
ID-märkta med chi
p

Valpköpare får stöd och råd under hela hundens liv.
Vi använder oss endast av Svenska kennelklubbens avtal.

Ullmarkens kennel förbehåller sig rätten att välja valpköpare

En reaktion till “Valpar

Kommentarsfunktionen är stängd.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close