Jilla

IMG_3577

Maktez Ehxtaz

Jilla är en fantastisk pumitjej. Hon är en tik som vi väntat länge på. Hon är min agilityhund. Hon har allt som jag vill ha i en hund. Hon är tillgiven, social, stabil och arbetsam. Hon är en cool tik som älskar att arbeta men som samtidigt gärna myser på soffan. Hon anpassar sig till alla miljöer utan några problem. Jilla är med oss vad vi än hittar på.

I träning är Jilla en arbetsmaskin. Hon är den snabbaste pumin jag någonsin har sett. Hon är koncentrerad i arbete och kan hålla på i evigheter. Vem som helst kan köra med henne i agility. Hon arbetar med den föraren som erbjuder jobb. Hon är glad i all belöning och älskar kamplek.

Till vardags så ligger Jilla mest och sover. Man lägger sällan märke till henne. Hon ligger gärna under täcket på natten så det kan lätt bli trångt i sängen. Hon är som sagt väldigt cool och stillsam när vi inte tränar. Hon har en fantastisk av och på-knapp. Hon är mycket barnkär och håller ständigt ett vakande öga över våra barn.

Jilla har tre kullar efter sig hos oss som vi är riktigt nöjda med.

Fakta

Ras: Pumi

Färg: Grå

Mått: 38 cm

Född: 10/1-16

Reg.nr: SE15983/2016

Hälsa: Öga UA, Patella UA, HD A, ED ua (0)

Agility: Tävlar i klass 1

BPH: Genomfört BPH med skott

Utställning: SVKFUR specialen i Hökensås BIR samt BIS 1 valp. Västkustvalpen 2016 BIR valp. Ställd på SKKs utställningar med flertalet BIR valp placeringar.
Ställd som vuxen med excellent.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close