Jilla hjärta Louis

Ni har säkert inte missat att vi planerar för valpar vecka 51 mellan Maktez Ehxtaz och Skallabackens Louis. Mer information om Jilla och Louis hittar ni här.
Vi har fått önskemål om att visa fler bilder på de tilltänkta föräldrarna. Ni kan alltid följa oss på facebook och instagram för att hitta fler bilder. Men såklart lägger vi upp lite mer här när vi ändå är igång.

Vi får också frågor om Jillas dräktighet, är hon dräktig, hur går det? Jilla mår jättebra, men vi vet inte om hon är dräktig det är för tidigt för att säga. Däremot tycker vi att hon har ändrat sig lite i sättet men det skulle också kunna ha med löpet att göra. MEN man kan ju alltid hoppas! Vi är glada att så många är engagerade och intresserade. På SKK kan ni läsa mer om dräktighet där kan ni följa med vad som händer hos tiken. Vi kommer också här att informera hur dräktigheten fortlöper hos Jilla.

Vi tar alltid emot intressenter, har ni som mål att vara aktiv och arbeta med er hund så är ni välkomna att lämna intresse till denna kull.
Maila jessica@ullmarkens.se

Nu när Covid-19 tar fart igen så kommer vi på kenneln se hur vi ska göra för att alla ska känna sig säkra. Eftersom resor ska undvikas funderar vi på hur vi ska gå vidare med alla intressenter. Vi återkommer till var och en på listan när vi vet mer.

Eftersom att vi har småbarn och inte ställer ut så har vi valt att ha Jilla sportklippt. Vilket betyder att hon har lite mindre päls på bla benen.
När vi ändå är inne på päls så kan jag berätta att valparna kan bli gråa alla dess nyanser de kan även förekomma någon fako, creme och vit.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close