Valparna har flyttat

Idag är det fem veckor sedan valparna flyttade. Det har varit februari som är känt för att vara vabruari. Det har alltså varit lite sjuka barn och lite sjuka vuxna efter att valparna flyttade. Ingen Covid-19 iallafall, det har vi testat negativt för. Därför har det varit lite mindre från oss på sociala medier.

Vi kan glädja oss över att valparna har hittat fantastiska hem. Vi har fått rapporter från alla och det verkar gå bra för dem. Alltid fint att kunna hjälpa till när frågor dyker upp.

Efter denna kullen har vi kvar en tik i kenneln som heter Ullmarkens Double Jeopardy ”Wela”. Målet är att köra lydnad med henne. Spännande då jag aldrig siktat på tävlingslydnad innan. Ni kommer att få se mer av henne i framtiden.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close