Parning planeras

Vi planerar att para vår tik Ullmarkens All The Right Moves ”Tassa” nu under hösten. Tassa sparade vi från kennelns första kull. Hon är en underbar pumitjej. Hon är alltid glad, snäll och älskar att få följa med överallt. Utomhus är det ofta full fart, att få springa och jaga boll eller frisbee är favoritlekar. Även att bära och samla pinnar i olika storlekar och ta med sig hem. Inomhus är hon lugn om det inte bjuds på bus och lek i soffan. Hon är mycket tillgiven och tycker om närhet och gos. Att mysa och sova bland alla kuddar i soffan är toppen och självklart även i sängen. Hon är lättlärd, rolig att träna och hon kan sin vardagslydnad. Hon har vana med barn och det går jättebra. Väldigt enkel tik med all hantering och olika miljöer.

Tassa tränas och tävlas i Nose Work. Hon har föremålsintresse samt arbetar gärna med godisbelöning. Hennes trevliga nyfikenhet ger henne självförtroende att arbeta fint och metodiskt med specialsök. Hon är alltid startklar för träning när det erbjuds samtidigt som hon kopplar av när det är vila.

Tassa är en liten smidig tik på 38 cm. Tassa har tidigare fått en kull med fem valpar. En kull som är riktigt trevliga och har ett fantastiskt arbetsdriv. Flera är aktiva inom olika hundsporter samt en som arbetar på gård.
Kullen som Tassa kommer från blev det åtta stycken, av dom är sex stycken röntgade fria. De tre som är ögonlysta är också utan anmärkning. Det är en aktivt arbetade kull med trevliga individer. En arbetar som mögelhund i USA samt har godkänt vallhundsprov.

Tassas mamma som är nio år tävlar aktivt i agilityns elitklass. Hon har flera duktiga agilityhundar bakom sig i stamtavlan. Tassas pappa bor i en barnfamilj och används som eftersökshund.

Född: 10/6-17
Reg.nr: SE39740/2017
Hälsa: HD A, Öga ua
Nose Work: Godkänt Doftprov Eukalyptus

Hanen kommer att presenteras när parning är gjord. Har ni frågor om den tilltänkta kombinationen är ni välkomna att kontakta oss.

Har du ett aktivt/arbetande hem att erbjuda en pumi från oss? Maila och berätta mer och vad ni har för mål med er hund.

Vi tar emot intresseanmälningar maila jessica@ullmarkens.se
Inte enbart för sällskapsändamål

Vi följer Svenska kennelklubbens grundregler och avelspolicy.
Valparna är vid leverans:
Veterinärbesiktade
Vaccinerade
Dolda fel försäkrade
Registrerade i Svenska kennelklubben (stamtavla)
Avmaskade
ID-märkta med chi
p

Valpköpare får stöd och råd under hela hundens liv.
Vi använder oss endast av Svenska kennelklubbens avtal.

Ullmarkens kennel förbehåller sig rätten att välja valpköpare

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close