Hoppteknik för Vappu

I helgen var det full fart med hoppteknik. Vi var taggade och hade stora förväntningar. Nu i efterhand så är vi supernöjda med instruktören och de roliga och intressanta övningar som hon gav oss. Tea hade inte rikigt koll på sina tassar på övningarna. Vappu sa att hon ”jump to kill” haha.. Ja,, Tea var som en bulldozer när hon hoppade xD Men hon blev bättre och bättre. Tea skötte sig rikigt bra under helgen, passivitet var inget problem, träning lönar sig. Hon gillar ju alla hundar och människor och vill helst av allt fram till alla men nu var hon rikigt duktig och höll kontakten med mig hela tiden.  
Vilken motivation min älskling har, helt underbart! En trasa och godis och Tea gör vad som helst. 🙂

Från det ena till det andra så är campingplatsen bokad till Agility SM 2012 i Borlänge!! 😀 Gött mos…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close