Agilityträning

Öppet hus på orust brukshundklubb idag. Tyvärrrr.. Var det ingen mer från agilityn som var där uppe så jag fick inte mer än 15 minuter att träna. Det var ju absolut ingen idé att ta fram alla hinder. 😉 Efter att tränat Tea npgra minuter packade jag ihop och åkte till hundägarföreningen istället. Där är hinderna framme så jag kunde få min träning som jag hade planerat.

Jag körde hopphinder och tunneln samt slalom ingången med Tea. Hon är verkligen en pärla. Lättlärd.och hon gillar att tänka och jobba själv samtidigt som vi jobbar tight ihop. 🙂  Tunneln älskar hon och jag jobbade idag med att få belöningen på rätt plats. Godis och leksak gör susen! Imorgon blir det mer träning och då är det öppet hus på hundägarföreningen. 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close