En tragisk olycka

Nu är det många som undrar vad som engentligen hänt med min lilla Tea. Jag ska berätta kortfattat.. gråten är redan framme.

Igår vig 5 tiden på eftermiddagen släppte jag ut Tea och Zassa för de skulle hälsa på husse som kom hem från jobbet. Plötsligt var Tea borta och jag hörde en smäll. Vi sprang ner till vägen och hittade min älskade ängel liggandes på vägen. Hon hade sprungit förbi allt stängsel vi satt upp och tagit sig ner till vägen. Hon hade blivit påkörd. Hon dog omedelbart vid smällen. Föraren som körde bilen smet från platsen!!! Om någon har hört någon om olyckan snälla kontakta mig.

Jag kommer att uppdatera mer senare men just nu måste vi landa och chocken måste få lägga sig… Kram på er alla!! Ring mig gärna eller skriv till mig för nu behöver jag allt stöd jag kan få!

http://bohuslaningen.se/nyheter/orust/1.1665326-bilist-smet-efter-olycka-med-hund

2 reaktioner till “En tragisk olycka

 1. Oh vad hemskt, att förlora sin hund till sjukdom är en sak men såhär måste vara så mycket värre. Jag förlorade min lilla Border collie tik för tre veckor sedan pga en olycklig händelse med en grön hundtuggis som skulle vara bra för tänderna, så jag vet hur det känns när det händer plötsligt. Mina tankar är med dig.
  Jag hamnade här när jag kollade på Emenems blogg, hon har många fina hundar.

  1. Hej!! Äntligen någon mer som verkligen förstår!… Det är.hemskt att känna sig så tom efter en sådan tragisk händelse. Var dag tänker man omedvetet på olyckan.

   Det måste verkligen kännas hemskt för dig med. :-\ ❤
   Det värsta jag känner är att den som körde över Tea inte stannade.. Han smet..

   Ska du ha en ny border i framtiden?

   Kramar och sköt om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close