Livligheten

Nu när min Teskrutt inte finns mer så märker man väldiga skillnader här hemma. Det är inte alls så livligt som det brukar vara. Zassa och katten ligger i soffan jämt när de är inne. Tea ville alltid mysa, leka eller träna. Den här tiden har varit riktigt, riktigt jobbig. Man har gått upp på morgonen och gått och lagt sig på kvällen och inte vetat vad man har gjort på dagen. Men det blir bättre för var dag som går, vissa dagar är bättre än andra. Det stöd man har fått från alla håll är mycket stärkande. ❤

Nu när jag har haft långledigt så har Zassa inte mått så bra. Hon har ont någonstans men jag har inte hittat var hon har ont. Hon blir bättre men jag ska ändå låta någon kolla upp henne imorgon. Jag har inte tränat alls efter Tea förolyckades, det känns så tomt. All ledig tid gick åt hundarna och jag älskade det. När Zassa blir bättre får vi börja med uppletande och andra träningsmoment som inte sliter på henne.

Sköt nu om er alla, förändring i våra liv sker väldigt fort..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close