Hummerfest!

I helgen har vi varit hos mina föräldrar i Fjällbacka. Valparna har haft jättekul ihop och det har varit full rulle på dem. Det ser roligt ut när de ramlar ihop och bara somnar på plats. Idag tog vi en liten tur i skogen och tränade lite följsamhet, det gick väldigt bra. Jacee och Isis hittade en stor vattenpöl som de störtade i… hehe jag kan ju säga att de blev genomblöta.

Igår kom det spöken och djävular hit!! Häftiga kläder barnen hade som gick bus eller godis! Jacce blev överklyckig när hon gick träffa barnen. Även om de hade förtäckt ansikte så var det inga problem. Hon är verkligen helt underbar med barn!

Zassa har varit lite trött på valparna för hon har ont i sin tass. Hon hade ju oturen att fläcka bort en klo när hon sprang upp för en liten trappa. Men annars älskar hon valparna, hon är en bra förebild. ❤ När vi åker hem ikväll ska Isis följa med till orust där hon ska spendera några dagar.

Ikväll ska vi äta hummer. Pappa och Preben har fiskat hela hösten och de sista sju hummrarna ska kokas och käkas upp. Jummjumm!! Vilket kalas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close