Första natten!

Inatt jobbade jag första gången efter semestern. Kändes helt okej.. Man var gött trött vid fyra på morgonen! När jag kom hem trodde jag inte att jag skulle få sova något alls. Jacee är alltid pigg och vill inte sova på dagarna. Men jag fick faktiskt sova till 12.15!! Tack snälla Jacee. Hon skötte sig väldigt bra. Hon både sov och gnagde på ben under förmiddagen.

image

2 reaktioner till “Första natten!

  1. Hej, hittade din blogg av en ren slump men det var roligt att läsa om Jacee då min sambo har en kullsyster till henne, Emenems Unni. Hälsningar Helen Sundqvist

    1. Å vad roligt! Visst är de härliga! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close