Valpkurs

Lyckad träning på valpkursen idag. Jacee och Isis var jätteduktiga. Jacees passivitet var grym! Hon både sov och låg och tittade. Så nöjd med resultatet efter att man tränat mycket passivitet. Vi var bara inne i klubbstugan på kursen för det var väldigt kallt ute. Tät träning med massa valpar gör att de blev trötta jättefort. Hihi riktiga myshundar. 

Zassa och Jacee kommer att vara i Fjällbacka en vecka nu. Pappa är ledig och jag jobbar dag. Så lite pussel blev det men det funkar! Gött att jobba skift, det är sällan att det är krångel med hundpassning.  😉

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close