Mitt lilla geni <3

Jacee är ett geni när vi tränar lydnad! Hon har nog tagit efter sin mamma, Imza. Ska bli kul att starta Jacee i lydnaden senare, det blir ju debut för mig med. 🙂 Agilityträningen går också som smort! Hon förstår min handling och vi jobbar lite varje dag med det och det går hela tiden i rätt riktning. Hon är det bästa som kunde hända mig denna underbara lilla hund.

Jacee växer som ogräs! Hon börjar bli långbent och fått mycket mer päls, känns inte som det är valppäls kvar. Men hon är gó ändå, hehe. Vi vägde henne en ca 2 veckor sedan då vägde hon 10,7 Kg. Jag tyckte inte det var längesedan som vi hämtade henne i hölö. Då var hon så liten jag trodde inte att border collies var så små vid 8 veckors ålder. Hon var lika liten som en chihuahua. Jag tror Jacee var den första som föddes och hon var bland de större i kullen. ❤

Just nu håller jag på att sätta upp lite mål för vår träning. Jag brukar planera träningarna innan jag sätter igång annars blir det bara fel och okoncentrarat. När jag inte planerar så blir det också att man träna många olika saker och då blir det bara förvirrande för en själv och då sabbar man bara träningen. Inte alls bra så jag är en riktig planerare. xD

Over and out 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close