Lite planering 2015

Vi har bestämt oss för att inte ställa upp på utställningar 2015. Däremot kommer vi att besöka några utställningar för att träffa goda vänner och bra vara. Det kommer vara mycket annat roligt under 2015 iallafall. Jag ska nu i vår hålla agilitykurser, ändå från nybörjare till tävlingsekipage. Jag tycker det är så roligt att hålla kurs, man lär sig själv och andra så mycket.
Det kommer även bli en del agilitytävlingar. Pappa tränar och tävlar flitigt nu det är så kul. De har vunnit två av fyra tävlade agilityklasser. Jag kommer att följa med på de flesta tävlingar för att hejja på och coacha.

Jacee är inte färdig ännu. Det ligger helt på mig jag har inte tränat flitigt alls. Hon kan alla hinder men jag är för petnoga med att kontaktfälten ska sitta 100% innan jag ska tävla. All tid till träning har jag lagt på mig själv. -20 kg, jag är supernöjd och fortsätter att satsa på mig själv. Det känns väldigt bra. Vi får se vad 2015 har att erbjuda i fortsättningen, men jag har stora förhoppningar att det kommer bli ett fantastiskt år.

image

Jacee som valpis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close