Vår och förklyningar

I snart två veckor har jag haft en helvetes monsterförklyning. Idag är första dagen på 6 dagar som jag får/kan prata någorlunda. Innan har läkarna gett talförbud. Jag har varit så hes och ont i halsen. Nu när febern har lagt sig så har jag försökt att vara ute så mycket som möjligt för det ska tydligen vara nyttigt. 😉
Jag har fått lära hundarna komma på inkallning med hjälp av visselpipa. Eftersom jag inte kunnat ropa på dem. 😆

Jag har tagit lite härliga bilder som jag tänkte dela med mig av när jag varit ute.

image

image

image

image

av Jessica af Ekenstam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close