Planering för 2016

Jag som älskar att planera har redan börjat planera för nästa år. Jag har skrivit tidigare att vi ska ha en ny pumi. Förhoppningsvis pluppar det ut någon tikvalp till oss i september. Men man vet ju aldrig vad som kommer ut så vi får hoppas. ☺

Detta är ju självklart spännande och en lååång väntan, speciellt när man ska ha en. Jag har till och med haft mardrömmar om att det bara blir hanar i kullen. Typiskt mig att drömma sånt, haha!

Skulle det nu bli en tik till oss så har vi redan börjat planera för 2016. Då det kommer bli ett år med en del utställningar. Preben kan handler biten riktigt bra så han kommer ställa de gånger jag jobbar.
Detta året har det inte varit några utställningar alls eftersom vår gammla pudel har blivit nerklippt och officiellt pensionerad. Och vår unga pudel avlivades pga hälsoproblem. Och att agilitytävlingar tar upp den mesta tiden för pumin Isis. Den enda utställningen som blir i år är i backamo då jag ska ställa Isis.

image

På bilden är vår pumi Tea som valp

Posted by Jessica af Ekenstam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close