Isis- från puppa till vacker fjäril

Isis, vår älskade pumitjej har det senaste året utvecklats fantastiskt. Hon har tävlat agility i ett år nu och har visat sig vara en fantastisk tävling och träningskamrat. Hon har en otrolig kapacitet. Isis har även en sund och trygg mentalitet, som är så viktigt. Hon anpassar sig till olika miljöer och är med överallt.
Under året har hon även mognat mycket och pälsen har växt ikapp. Byte av foder gjorde stor skillnad för Isis. Därför är det så viktigt att köra foder inviduellt just för den individ som ska ha det. Så att de får de bästa förutsättningarna.

image

 

Posted by Jessica af Ekenstam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close