Spännande planering

I skivandets stund är det klarblå himmel här på Orust. Fantastiskt väder helt enkelt. Jag tänker med spänning och förväntan på allt som kommer att ske nu i vår med hunderiet.

Jag är en planeringsmänniska som gillar att ha ordning och koll på vad som ska göras här hemma och när det ska göras. Jag älskar att skriva i min lilla almanacka vad som är på gång.
Såhär ser planeringen ut för sommaren om allt går som jag har tänkt mig. (Det händer alltid oförutsedda saker).

Just nu går jag en valpkurs med vår nya familjemedlem. Jag går alltid valpkurs och vanliga lydnadskurser med våra valpar/unghundar för att få den sociala biten. Själva träningen klarar jag annars själv. Det är nyttigt att komma ut och träffa alla möjliga hundar och folk för valpar.

Under maj månad är alla helgerna inbokade med hundtävlingar. Både agilitytävlingar och utställning. Det ska bli väldigt spännande att starta igång säsongen. 

I sommar är det också både agility och utställning planerat. Vi ska delta på Hula Hopp. Det är en fyradagars agilitytävling i Kungälv. Jag har aldrig tävlat på så många dagar i streck så det ska bli roligt.

I augusti ska vi ställa Jilla på Visby och även i Ronneby. I samband med Gotlandsutställningen ska vi även njuta av semester ihop med Jenny och Håkan. Längtar verkligen! Hoppas att vädret inte är typiskt svenskt bara.

Ja och sist med absolut inte minst så ska vi para Isis när hon börjar löpa. Vi har ännu inte valt hane. Men vi har några killar i åtanke som skulle bli perfekt för henne. Hör gärna av er till oss om ni är intresserade av valp. jessicaafekenstam@gmail.com

Planerna kommer säkert att ändra sig men såhär ser det ut just nu.

image

Posted by Jessica af Ekenstam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close