Nyheter våren 2017

Ja nyheter våren 2017 är en passande titel för detta inlägg. Skallabacken Isis har äntligen börjat att löpa. Vi hoppas på en lyckad parning och att allt går som det ska. Det är en kull som vi tror starkt på.
Jag ska spara en tik från den kullen som ska ut på foder.

Mer info om hur det gått hittar ni under fliken ”Valpar”
Vid intresse av valp kontakta oss för att hamna på intresselista.

Mer roliga nyheter är att Isis nu är uppflyttad i klass 3 både i hopp och agility. Det är agilityns elitklass. Pappa och Isis har varit jätteduktiga och vi är så stolta. Vår tik Jilla kommer att bo i Fjällbacka när det är dags för Isis att ha sina valpar. Det ska förhoppningsvis bli en liten agilitystjärna av henne också.

Eftersom vi flyttade till ett större hus i höstas så är det nu dags att göra iordning den nya hundgården. Det ska bli så spännande. Vår border collie Jacee älskar sin gamla hundgård så det ska bli kul att visa henne den nya. Jag har tagit lite bilder som jag kommer lägga upp när den är färdig. Just nu så är det bara att köra skottkärra med massor av grus. Tur att husse är en stark snickare… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close