Hundgöra

Jag får en del frågor om hur det går för Jilla med agilityn. Hon är väldigt duktig och supersnabb. Hon behöver mer erfarenhet och en frisk förare. Jag har inte kunnat träna henne fullt ut för jag har en disk i ryggen som är svullen. Hela rygg och bäcken har varit roterat. Men jag går och får hjälp med detta. Men då kanske ni förstår varför jag inte springer med henne. Vi försöker träna så gott vi kan men det är svårt. Därför tänkte vi lägga om tänket lite och anmäla henne till lite utställningar istället. Hon ska ställas i Stockholm nu i december. Sedan får vi se.

När vi ändå är inne på utställningar så har vi en nyhet. Ullmarkens All Your Attention ”Ziro” har varit på utställning igen. Han blev BIR valp och BIG 2 valp. Jättekul att det går så bra och att vi har engagerade valpköpare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close