Hälsotester

Om våra hundar ska gå i avel krävs det att de är hälsotestade. Vi har valt att göra lite fler tester än vad som egentligen krävs för att en pumi ska gå i avel. Mycket för att vi själva aktivt tränar och tävlar med våra hundar. Jilla har nyligen gått ur sitt löp så vi väljer att vänta till senare i vår innan vi röntgar henne. Men som alla gånger när jag ska hälsotesta en hund är jag supernervös. Jag vill ju såklart att hunden ska vara frisk på alla vis. Idag var det dags för Jilla att både ögonlysas och kolla patella. Båda undersöktes med resultatet utan anmärkning (UA). Jättekul! Tanken är att Jilla ska gå i avel om röntgenresultaten är ok. Så detta var en bra bit på väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close