Påskkarameller

Ojojoj det har verkligen hänt grejer. Härliga nyheter från valpköpare.

I lördags var Ullmarkens All Your Attention ”Ziro” på utställning i Malmö. Det var hans första utställning som junior. Han blev 1:a i juniorklassen med excellent och ck. Han placerade sig även som 3:a bästa hane med reserv cert. Det lovar så bra för framtiden.

Grattis Linn och Ziro!

Ullmarkens All Your Attention

I söndags gjorde Ullmarkens All Mixed Up ”Maxine” vallanlagstest i USA. Hon blev godkänd med fina lovord. Testledaren sa bland annat att det var den bästa pumi han någonsin sett. Det var första gången hon träffade får. Hon är snart 10 månader men redan en fantastiskt duktig pumi. Hon har påbörjat sin utbildning som mögelhund. Vi är så glada och stolta över våra valpköpare.

Grattis Yvonne och Maxine!

Ullmarkens All Mixed Up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close