Pumivalpar 4 veckor

Igår blev våra valpar 4 veckor. Det händer mycket nu och idag så klättrade de över valplådan och ut i rummet. Så det blev lite smått panik att få bort valplådan och fram med hela hagen. Givetvis var Preben bortrest så det var lite rörigt att få till det med en väldigt intresserad 2 åring. Men som tur var så dök både min pappa och svärfar upp så med teamwork fick vi ihop den… haha. Valparna blev mycket lyckliga över det stora utrymme de fick.

Nu äter valparna fast föda flera gånger om dagen. Jilla tycker det är skönt att slippa ge di lika ofta för nu har de fått vassa tänder. Valparna har tidigt visat intresse för leksaker vilket jag tycker är jättebra, sånt vill vi se. De är tillgivna och sociala, alla är även framåt och vill alltid hälsa när man kommer in till dem.

Från vänster hane, hane, tik
Ullmarkens Blissful Polar Ice
Ullmarkens Blissful Sea Fire
Ullmarkens Blissful Northern Light

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close