Valparna har flyttat

I fredags blev valparna 8 veckor och de flyttade även samma dag till sina nya hem. Jag har jobbat torsdag till söndag nattskift, det har varit en intensiv helg med att få in tre valpleveranser men det fungerade perfekt.
Vi har fått uppdatering från alla valpköpare att det går fint i de nya familjerna. Såklart jätteroligt att höra. Alla är framåt och tar för sig i sina nya miljöer. Som med förra kullen ska det bli spännande att följa dem.
Alla valparna har flyttat till hem där de kommer få arbeta med diverse hundsporter. Alla familjer har erfarenhet från arbetande hundar sedan innan så detta kommer bli toppen. Vi är nöjda över att vi hade is i magen efter rätt hem. Det är sällan det känns bra att neka någon valp men det måste verkligen kännas rätt i magen.

Innan valparna flyttade passade jag på att ta lite foton på dem. De är ju aldrig stilla så det är inte många bilder som är bra men det finns några guldkorn.

Vi vill tacka alla som har varit här och hälsat på våra valpar och hjälpt till med socialiseringen samt alla ni som har delat våra inlägg på facebook.
Tack till ProPet som har sponsrat oss och våra valpköpare.

Tack till våra valpköpare och lycka till med era fina juveler.

pumi pumivalp
Ullmarkens Blissful Northern Light ”Bixie”
Ullmarkens Blissful Sea Fire ”Sune”
Ullmarkens Blissful Polar Ice ”Chappe”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close