Valparna är födda

Valparna efter Ullmarkens All The Right Moves och Kvikur Stinky är här!

Den 6 maj på morgonen så tog jag tempen på Tassa, det är vanligt att man gör inför valpning. Tempen hade gått ner en hel grad vilket gav en indikation att öppningskedet hade startat. Så troligtvis skulle hon börja valpa samma kväll eller under natten. Vilket hon också gjorde. Hon verkade väldigt lite påverkad av att förlossningen snart var igång. Hon bäddade och var lite darrig men inte mycket mer. Strax efter kl 23 anlände första valpen. Den var kämpig att få ut men tillslut så kom den. 40 minuter senare kom valp nummer två och 20 min efter det kom valp nummer tre. Sedan var det en lååång väntan. Jag visste att det är en valp kvar för jag kan känna hur det fortfarande rör sig i magen. Nästan två och en halvtimme senare kom valp nummer fyra och bara 10 minuter senare kommer valp nummer fem med rumpan först. Nu var alla ute och diade fint. Det var stora valpar, större än de vi fött upp tidigare. Minsta valpen vägde 206 g och de två största 263 g och 260g.
Tassa gjorde ett riktigt bra jobb och kämpade på med dessa stora juveler som nu ligger och gottar sig med sin mamma i valplådan.

Vi har väldigt många spekulanter för denna kullen. Vi kommer att noga gå igenom listan och se vilka vi kan erbjuda valp. Första veckan är kritisk för att se om alla klarar sig, så vi kommer ta en vecka framåt och landa i detta. Vi kommer att kontakta er som står på listan.

Ullmarkens All The Right Moves nybliven mamma ❤

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close