C-kullen en vecka

Tack till alla som visat och fortfarande visar intresse för kullen men nu är valparna efter Ullmarkens All The Right Moves och Kvikur Stinky tingade

Idag är valparna en vecka gamla. De växer bra och nästan alla har dubblat sin födelsevikt. Tassa sköter dem med bravur. Nu lämnar hon dem när de har somnat. Då passar hon på att ta sig en promenad i trädgården och tigger gärna lite extra gott när hon kommer in. Hon äter nu fyra gånger per dag med god aptit. Jag har sovit men Tassa och valparna denna veckan för att kunna vara ett extra stöd och så skulle behövas. Jag har inte behövt hjälpa henne så inatt ska jag sova i min egen säng. Liiite skönt att slippa vakna av smaskande valpar. Vaknar nog av en hungrig 4 månaders bäbis istället. 🙂

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close