C-kullen fem veckor

Idag för tre år sedan föddes vår första kull efter stamtiken Skallabackens Isis. Dotter till Isis är Tassa som idag är mamma till vår tredje kull som idag blir fem veckor. Hundra procent kärlek! Tänk att jag får uppleva min barndomsdröm med hunduppfödning och dela det med min familj. Det är ett spännande, slitsamt och viktigt arbete, det är så mycket mer än vad som syns utåt.

Jo våra valpar är nu fem veckor. Det är verkligen full fart, vi tar ut dem i stort sett varje dag nu när det är så fint. Vi har ni bytt ut valplådan till en stor valphage så att de får mer utrymme för allt bus. När vi gör i ordning hos valparna får de alltid vara med. De är runt benen hela tiden så det gäller att inte lyfta för mycket på fötterna när man går. Tänderna börjar nu sticka ut och på vissa lite mer. Hälsenorna har redan fått känna på dem. Det är fem olika små personligheter som vill visa vilka de är. Till helgen kommer alla valpspekulanter på besök. Vi ser så fram emot detta!

Jag har tagit lite bilder på valparna men mer kommer att finnas på vår facebooksida.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close