C-Kullen sex veckor

I helgen som var hade vi besök av alla valpspekulanter. Flera berättade att det var både spännande och nervöst att träffa sina nya familjemedlem. Vi har inte riktigt bestämt var alla hamnar ännu men vi brukar se till så att de hamnar i hem där de får ut sin personlighet till fullo. Alla i denna kullen kommer att bo i Sverige.

Valparna får mycket tid ute nu när det är så fint men mest på kvällarna när det är lite svalt och skuggigt. De blir fort varma när de härjar i solen och de har noll koll på att det blir för varmt. Valparna har fått det där vanliga med kloklippning och genom gång efter fästingar varje dag. Valparna har även fått sin avmaskning igen.

Det är lite roligt med den här kullen för jag tycker den sticker ut lite mer än de två andra vi har haft. C-kullen är tystare, jag kan gå in till dem och hämta något utan att de bryr sig. Däremot om jag pratar med dem så blir de väldigt glada. De viftar med hela rumpan när de blir glada precis som en retriever. Andra kullar vi har haft har varit väldigt sociala och tillgängliga men dessa är verkligen mer av allt det. (Om det nu är möjligt).
Tassa leker mer med valparna och är intresserad av allt de gör när vi är ute vilket mina andra tikar inte har varit vid den här tiden.
Jag är nöjd med vad jag ser! Det är trevlig mentalitet och otroligt mycket hund i de små.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close