C-kullen sju veckor

Nu går det otroligt fort! Vi har ju inte valpar så ofta därför får vi ta vara på den tid vi har med dem. Denna vecka kommer vi att bestämma vart valparna ska flytta. Vi har sedan valparna var en vecka valt ut de familjer som vi ska sälja valp till men det tar ett tag att lista ut vilken valp som ska vart.
Det är båda nervöst och förväntansfullt nu för våra valpspekulanter. De vill ju såklart veta vilken valp de får och sedan blir det en nervös men spännande väntan på att få hämta hem sin hund.

När vi väljer ut valp så lyssnar vi på önskemål i den mån det går. Sedan är det viktigt att varje valp kommer till hem där de skulle passa absolut bäst. Vi ser valparna på kenneln dagligen och får en riktigt bra bild över hur varje individ är. Vi lyssnar på vad spekulanterna ska använda sin hund till och utifrån detta så tar vi beslut om var valparna hamnar.

Valparna hos oss får träffa barn varje dag och flera gånger om dagen. Det är perfekt start i livet, mycket liv i form av ljud och rörelse. Igår körde jag med barnvagnen när valparna var ute och det var ju väldigt spännande. Samtliga valpar var fort fram för att inspektera detta fenomen som hade perfekta hjul att tugga på som dessutom rörde på sig!
Valparna har varit ute varje dag denna veckan och de är även ute och springer i hela nedervåningen när vi städar för dem. De är inte rädda för dammsugaren och de ska alltid vara med att lägga in fällarna i tvättmaskinen. Man får passa sig när man går så att man inte trampar på dem, de är ju överallt och gärna runt benen.

Klor klipper vi varje vecka och avmaskar gör vi på kenneln vid tre tillfällen. Då blir det dos till både valpar och tik.

Bilder kommer att komma upp på vår facebooksida, Ullmarkens pumikennel

När jag är själv med båda barnen får valparna vara i en hage så att valparna inte blir platta 😉
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close