C-kullen åtta veckor

Idag är det sista dagen med hela gänget. Imorgon blir de åtta veckor och vi ska även besikta dem. Två av valparna ska levereras imorgon eftermiddag. Två flyttar på torsdag och en blir kvar till helgen. Det känns lite konstigt den här gången! Tiden har gått så fort och det känns som de skulle kunna stanna några veckor till. Det är tydligt nu att valparna kräver mer, framförallt stimulans så det kommer göra de alla gott att flytta till sina nya hem.

De är helt klart redo, klorna klippta och avmaskade en sista gång så nu är det bara besiktning så är de klara för att flytta.
Vi har inte valt någon av de närmaste veterinärerna, därför blir det en bilresa för valparna på 45 min en väg. Det är viktigt att alltid välja en veterinär man känner sig trygg med oavsett vilket ärende man har dit. Jag kommer att kontakta alla valpköpare när besiktning är gjord för att uppdatera hur det har gått.

Vi får väldigt mycket förfrågningar efter valp men jag vill passa på att berätta, nästa kull planeras till 2021.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close