D-kullen tre veckor

Vi brukar vecka för vecka skriva om valparna och vad som händer här på kenneln. Vi har inte skrivit något se två första veckorna. Vi har prioriterat ledighet nu kring jul och nyår. Men nu så ska vi försöka göra en uppdatering på hemsidan varje vecka. Jag har lite problem med att få bra skarpa bilder på de små svarta busarna men vi ska försöka göra vårat bästa.
I skrivande stund så har vi skickat in registreringsansökan till svenska kennelklubben. Så snart finns valparna i systemet. Denna kull kommer att ha temanamn Double.

Det är först nu som vi under veckan har fått ta upp valparna utan att störa Jilla för mycket. Hon är väldigt beskyddande över valparna. Även om hon inte biter så visar hon tydligt att hon vill ha dem ifred. De är har under veckan fått klorna klippta och fått första dosen med avmaskning.
Gänget fick idag smaka på mat för första gången. Alla förstod vad som var meningen med den där tallriken. Jag har aldrig sett valpar vibrera. Det måste ha varit väldigt gott med mat. Strax efter maten så började valparna att rymma så nu har vi satt upp ramen kring valplådan så att vi kan känna oss trygga med att det inte dräller iväg ut efter golvet. Undra om det var maten som gjorde att de var tvungna att ta sig en tur utanför för att kolla om det finns något mer där ute…

Nu när det är en pågående pandemi så kommer vi inte ta emot besök som vi brukar. Det ställer såklart mer krav på att vi socialiserar valparna ännu mer än vi normalt gör. De kommer ha god vana att höra småbarn runt sig för med en fyra och en ettåring är det full fart från morgon till kväll. Det är toppen för de små fyrbenta.

Alla valparna är SÅLDA.. Tack för visat intresse för denna kull

Stora händelsen, att smaka mat
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close