Valpar vecka 41

Maktez Ehxtaz är parad med Kvikur Stinky

Maktez Ehxtaz ”Jilla”

jilla pumi valpar
Maktez Ehxtaz ”Jilla”

Jilla har allt som jag vill ha i en hund, tillgiven, social, stabil och har hög arbetsmoral. Det är en cool tik som älskar att arbeta men som samtidigt gärna myser på soffan. Hon anpassar sig till alla miljöer utan några problem, hon är alltid med oss vad vi än hittar på.
I träning är Jilla en arbetsmaskin. Hon är förutom sin dotter den snabbaste pumin jag har sett.
Hon är koncentrerad i arbete och kan hålla på i evigheter. Vilken förare som helst kan köra med henne i agility. Hon arbetar med den föraren som erbjuder jobb. Hon är glad i all belöning och älskar kamplek. Jilla är duktig i agility men har inte fått visa vad hon verkligen går för pga en skada som jag som förare har. Vi har påbörjat specialsök och målet är mot tävlande. Inne ligger Jilla mest och sover. Hon är som sagt väldigt cool och stillsam när vi inte tränar. Hon har en fantastisk av och på-knapp. Hon är mycket barnkär och håller ständigt ett vakande öga över våra barn. Jilla har gjort BPH med skott och är skottfast. Hon fick en kull med tre valpar våren 2019, riktigt trevliga sociala individer varav tiken har gjort BPH med skott och även hon är skottfast.
2020 fick Jilla en kull med fem valpar. Alla är trevliga häftiga hundar att träna, precis som de är riktigt bra familjehundar.

Jilla har framgångsrika arbetande hundar i diverse hundsporter bakom sig i sin stamtavla.
Hon har en mankhöjd på 38 cm.

Röntgad HD A
ED 0
Patella UA

Ögon UA
Genomförd BPH med skott

Kvikur Stinky ”Verner”

Kvikur Stinky ”Verner”

Verner är en hane som älskar att arbeta. Han lever för uttrycket ”Will to please”. Han har också en naturlig av och på knapp. Han är lättmotiverad och tar både leksak och godis. Verner tävlar agility och går i hoppklass 2. Han är inmätt i mediumklassen. Han är snabb och smidig på agilitybanan så framtiden ser lysande ut för honom. Verner tränas även i lydnad och rallylydnad där han snart ska debutera på tävlingsplanen. Han är en snygg maskulin hane med en tilltalande sportig kropp. Han bor i en familj med flera hundar och får dela på uppmärksamhet vilket fungerar fint. Verner går ofta utan koppel, han går inte fram till andra hundar eller människor när han är lös. Däremot när han lärt känna nya människor och hundar är han social och gillar att bli kliad ordentligt.

Verner kommer från en liten kull på tre valpar där de idag håller på med agility, lydnad, nose work samt utställning. Verner har flera vinstrika hundar bakom sig i diverse hundsporter.
Han har en mankhöjd på 42.5 cm.

Röntgad HD B
ED UA
Ögon UA

Stamtavlan till denna kombinationen

Maila jessica@ullmarkens.se vid intresse av en valp ur denna kombinationen.

Vi följer Svenska kennelklubbens grundregler och avelspolicy.
Valparna är vid leverans:
Veterinärbesiktade
Vaccinerade
Dolda fel försäkrade
Registrerade i Svenska kennelklubben (stamtavla)
Avmaskade
ID-märkta med chi
p

Valpköpare får stöd och råd under hela hundens liv.
Vi använder oss endast av Svenska kennelklubbens avtal.

Ullmarkens kennel förbehåller sig rätten att välja valpköpare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close