Framsteg och miljöträning

Inatt fick jag sova 5 timmar i sträck!! 😀 woohoo! Hon var riktigt duktig! ❤ Hon är en riktig kelgris, hon har sin egna korg brevid sängen och där tycker hon det är helt okej att sova. Men hon vill helst komma upp i sängen och då sover hon som en stock. 🙂

Och idag fick lilla Tea miljöträning. Grannen gick förbi dragandes på en tom soptunna, och den gav höga ljud ifrån sig. Jag och Tea var i trädgården ca 6 meter ifrån grannen. Hon brydde sig inte alls. Hon bara satt där och tyckte att han såg väldigt trevlig ut. 😉

Och grädden på moset var att hon inte alls var rädd för katten när de möttes i köket. Hon luktade på henne och sedan gick hon därifrån och tyckte att det var väl ingen big deal. Hoppas att nästa möte blir lika lyckat. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close