Klickerträning

Idag var det Teas första klickerträning. Det gick som förväntat jättebra! Har tränat några pass idag och det går framåt varje gång. Det var svårt första gången, hon kunde inte riktigt behärska sig, mat är ju det bästa som finns! Men andra gången gick det superbra. Hon är snabblärd och rolig att jobba med.

Jag gjorde lite följa john övningar ute och det var väldigt bra. Fick bättre kontakt med henne. vid inkallning kommer hon direkt men missar ibland att jag inte är så långt bort och kommer farandes i sån fart att hon inte får stopp.
Snön är för hal. 😉

Igår tränade jag Tea att vara i bilburen. Det gick bra när jag var med henne vid bagagen, men hon gillade inte när jag satte mig i framsätet. Riktig mammagris. Mera träning 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close