En lyckad tur i skogen

En lyckad dag i skogen, det blev det verkligen. Jag körde 300 meter ovanför våran gård. Där släppte jag ut Tea och vi gick på en stig i skogen. Men hon är självständig och ville inte följa mig hela tiden utan gick för sig själv och nosade. Och det visste jag att hon skulle göra därför gjorde jag denna övning.
Jag gömde mig bakom ett träd och hon fick leta lite innan jag gick fram på stigen igen. Då blev hon glad och kom på att det är nog bäst att hålla sig hos matte så att hon inte försvinner igen. Efter det lämnade Tea inte min sida. Och då var den övningen lyckad så då åkte vi hem igen. Blir att upprepa övningen vid ett senare tillfälle.

Mamma var här på förmiddagen och passade Tea. Det var väldigt snällt mamma! Tack 🙂

Första gången med dammsugaren. Tea tyckte att den gjorde rent och fint så hon kunde gnaga vidare på sitt ben. 😉
Imorgon blir det lite mer övningar i bilen och klickerträning. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close