Trevligt besök från Halmstad

Idag kom Henrik min bror och Aylin hans tjej till Orust och hälsade på. Mycket trevligt de hade aldrig varit hemma hos oss tidigare. Någon helg fram igenom är det våran tur att åka till Halmstad, längtar redan. 😀 Tea tyckte att det var roligt och få fler att leka med också. 🙂 Nästan varje dag i veckan har vi haft folk på besök som har miljötränat lilla Tea. Helt perfekt!
Nu i veckan är jag ledig och ska då träna miljöträning och andra klicker övningar. Om någon är intresserad av att träffa en pumi på Orust hör gärna av er. 😉 Tänkte åka till Henån och miljöträna och även upp till brukshundklubben.

När Tea kom till oss hade jag gjort iordning en bananlåda med en mysig fäll i som hon skulle sova i på natten. Men hon gillade inte att sova i den hon bara låg och tittade i flera timmar och ibland ville hon bara upp i sängen. Och eftersom vi har Zassa i sängen får jag ta upp Tea med. Så nu sover hon hela natten i sängen. Myyyys! ❤ 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close