Fjällbacka

Igår var det en bra dag. Åkte in till Henån och gick med Tea på torget i koppel. Hon var så duktig, inte rädd för varken kundvagnar, rullatorer, budbilar eller barnvagnar. 🙂 Hon var uppmärksam på ljud från en moped men den var ju inget att bry sig om tyckte Tea.

Vi var idag på besök hos min farmor. Tea tyckte att hon var såå rolig. Hon brydde sig inte alls om att hon gick med rullator. Bra med miljöträning! 😀 Efter det besökte fortsatte vi vår tripp till Fjällbacka. I Fjällbacka fick hon träffa barn och de lekte med henne och gav henne godis. Jätteroligt tyckte Tea. Zassa var helt galen i barnen, hon älskar barn. Hon lekte med dem och spelade död och gjorde alla sina konster. Så mysigt att titta på. 😉 Så nu ligger båda helt utslagna i vardagsrummet. 🙂

Imorgon väntar nya äventyr! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close