Inlärning

Idag har hundarna fått träna. Ensamträning i huset var på schemat för lilla Tea. Jag har lämnat henne ensam korta stunder tidigare sen hon kom till oss. Idag lämnade jag henne en längre stund, det gick hur bra som helst. Hon hade varken kissat inne eller stökat till med något. 🙂 Man vet ju aldrig vad de små liven kan hitta på.

Operant inlärning är Tea jätteduktig på! Hon lärde sig nicka idag, det ser rikigt sött ut. Zassa var också med och tränade en stund då fick Tea lära sig att sitta och titta på, väldigt nyttigt. Jag tränade henne även att låta bli godsaker som man tappar i köket, hon fattade direkt. När kommer motgångarna? 😛 hihi

Zassa var så go igår  när vi skulle gå och lägga oss. Hon hade knött ner ser sig i Teas bananlåda, hon fick knappt plats. Det tog inte lång tid förrens båda hundarna låg i sängen och myste. Katten har lånat gästrummet de senaste veckorna, konstigt… 🙂 Nu har Tea sovit hela nätter några dygn, skönt! Vi har lärt oss hennes rutiner och vardagen går lätt jämnfört med fösta veckan.

3 reaktioner till “Inlärning

  1. Grattis till din nya hund!! Hon ser fin ut, pumi är en riktigt härlig hund. Hoppas det blir en agilitystjärna av denna med. Lycka till!

    1. Tack! Ja de verkar super med en pumi 🙂 hehe ja jag ska göra mitt bästa för att komma vidare i agiltiyn med lilla Tea 😉

  2. SÅ underbar hund. Roligt att läsa om er träning, ni är så duktiga. Önskar er också lycka till i framtiden så ses vi säkert ute på banorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close