Operant inlärning och IKEA

Igår kom pappa hit och passade hundarna medans vi var på jobbet. Såå snällt! Jag jobbar 06.00 -14.00 hela veckan och kan ju självklart inte lämna valpen ensam så länge. Det är bra med vänner och familj i de situationerna. Som tur är min skiftgång väldigt passande till en hundägare. 😀 Wooho!

Tea är en klippa på operant inlärning, hon är så smart och lyhörd och hittar på beteenden för glatta livet. För någon dag sedan när jag tränade skulle hon trampa på lock för fösta gången. Efter att jag lagt ner locket på golvet tog det tre klick sedan visste hon precis vad hon skulle göra. Lika kvick var hon när jag lärde henne att nicka. 😉 Hon är så rolig att träna.
Zassa ville gärna vara med så jag tränade henne också, då fick Tea titta på det var en nyttig övning. 🙂

Jag var på IKEA i fredags och köpte en lagom stor balja så nu blir det att klippa till en bra matta och träna grunder till kontaktfält. Springa till skål har vi också tränat lite och det fungerar jättebra. Och lite handlingsövningar gör vi varje dag och hon är så lyhörd!! Jag älskar det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close