Händelserikt!

Under helgen och nu i veckan har man då råkat ut för den kända influensan 2012. Inte roligt alls men nu har det börjat bli bättre. Har därför inte kunnat träna hund så mycket men det har vi tagit igen nu. Mycket miljöträning och andra roliga aktiviteter.

Jag har anmält mig till en hoppteknik kurs i april för Vappu alatalo. Innan har jag gått liknande kurs för Eva Bertilsson med Zassa men nu är det dags med Tea. Zassa hoppade alltid för högt på hinder och tappade en massa tid på agilityplanen så nu tänkte jag lägga en bättre grund på hopptekniken. Vappu anpassar träningen för valp det kommer bli perfekt, nu är jag förväntansfull. 🙂 Lägger in en länk om Vappu från Hundsport. http://www.hundsport.se/redaktionellt/agility_mapp/kronika_susan_vappu.html

Tea fick sin 12 veckors spruta idag. Hon kände inte att det stack i nacken men hon kände smaken av massa godis i munnen, hihi. Veterinären tyckte att hon såg fin ut och Tea charmade henne direkt. Efter besöket hos veterinären åkte jag och hundarna och träffade Sandra och hennes lille Fläcken, underbart söt jaktvovve. Det gick väldigt bra, till en början tyckte Tea att han var läskig men det gick snart över och de busade tillsammans. 😀

Nu är vi i Fjällbacka och hundarna är badade, nu lukar de lavendel om dem. Tea tyckte att det var skönt att bada hon satt så snällt i badkaret. 🙂 Imorgon åker jag och mamma med Zassa till Göteborg, det är nämligen dags att kilppas.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close