Hundvakt

Denna vecka är mina söta små vovvar hos mamma och pappa. Saknar redan mina älsklingar, lilla Tea tyckte att det var helt ocej att vara hos mormor och morfar. 😛 Jag ska jobba hela veckan och Preben ska till Mora och åka skidor, kortvasan och öppetspår. 🙂 Och vet ni vad!! Jag ska till tandläkaren på torsdag…. puuhhh gillar inte att ha tandläkarens fingrar i min mun.. HAHA, men jag för önska mig själv lycka till. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close