Uppletande

Var i Fjällbacka igår där mamma lärde mig mer om uppletande. I ett uppletande ska hunden skickas ut i en ruta där den ska söka av rutan och finna föremål. Vi började självklart enkelt och Tea lärde sig fort och hon tyckte att det var jättekul. Vi skickade ut henne flera gånger och hon tyckte att det var så häftigt att hitta leksaken i terrängen. Så nu har jag fått papper om uppletade och fortsätter träningen, Tea älskar det. 🙂

Idag fortsatte bygget av hundgården, altanen är färdig. Nu är det bara gruset som väntar sedan är vi färdiga. 😀 Var även på en bygghandel och köpte stolpar och stängsel som vi ska sätta upp så att hundarna inte ska springa ner till vägen. Man vet ju aldrig om det kommer en katt där nere.

Bilder på dagens arbete och även lite på mysvovvarna och fyllekatten 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close