Miljöträning på Orust Brukshundklubb

Idag fick vi sova till klockan var 08:45, tack lilla Tea! Har inte sova så länge på evigheter, hihi. Efter en sen frukost bar det iväg på promenad. Efter det skulle vi börja sätta upp staketet ner mot vägen. Det blev så bra, snäll sambo jag har. 🙂

Efter det gjorde jag och Preben uppletande med Tea och det gick jättebra, hon fattar snabbt vad hon ska göra. Och hon tycker att det är kul att hitta grejer på gärdet och i skogen. 🙂 Jag ville göra henne lite trött i huvudet innan vi åkte till Orust Brukshundklubb. Där hade de en valpkurs som jag ville gå brevid och miljöträna Tea. Passiv träning, kontakt och inkallning i koppel gjorde vi och det blev en lyckad träning. 😀

Efter träning var det dags att åka hem och laga middag. Åkte sedan till jobbet för en trevlig natt med arbetskamraterna. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close