Klövsjö

Nu i påsktider är vi i Jämtland, närmare bestämt Klövsjöfjäll. Vi åkte upp hit igår, nästan 70 mil i bilen och Tea klarade det jättebra. Hon mådde dåligt de första två timmarna men sedan gick det bara bättre och bättre. Med många stopp och mycket vatten så kom vi fram till slut. 🙂

Här uppe i stugan kan hundarna springa hur de vill, inga farliga vägar mitt i skogen inte. 😛 Idag har jag , Preben och Pappa åkt skidor. Det var riktigt roligt men vad ont i fötterna man får de första dagarna. Just nu är det krampkänningar i vaderna. Och pappa har hittat muskler han inte trodde fanns, tihi. 😀 Hundarna har varit med mamma nedanför skidbacken och solat sig. Tea var så duktig med alla barn, skidor,stavar och hundar. En snäll dam kom fram till Tea och frågade om det var en Puli… men nej det var det ju inte hihi men NÄSTAN.. 😀

Imorgon blir det mer skidåkning om vädret tillåter såklart. Idag var det lite för kallt, men nu har vi 27 grader varmt i stugan och det stiger sakta uppåt så jag och hundarna njuter. Preben och pappa sitter mer och klagar över värmen… konstigt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close