Solig dag vid skidbacken

Imorse när vi vaknade så var det kallt. Kaminen hade slocknat på natten och på morgonen hade kylan tagit över. Det var 6 minus ute när vi vaknade och mulet ute plus att det snöade lite.. Usch tänkte vi inget vidare väder kallt kommer det bli i skidbacken. Men senare på förmiddagen kom solen fram och himlen blev helt blå. Då drog vi ner till backen. 😀

Jag och mamma tog första parkett på solterassen… haha jättegott<3 Hundarna tyckte att det var mysigt att ligga i solen och titta på folk. Flera barn kom fram till Tea och gav henne godis. Det var väldigt nyttigt för henne att träffa små barn. En liten 2 åring som hette Vanja kom fram och hälsade på hundarna. Hon klappade hundarna så bra. Tea tyckte att barnen var roliga för de hade ju mycket godis att bjuda på. 🙂

Zassa löste hängbiljett på en farbror som också satt i solen, så Zassa och farbrorn sov tillsammans hela dagen. 😉

Nu sitter vi i stugan och myser. Imorgon ska vi iväg på påskmiddag hos några kompisar här uppe och på söndag är det hemfärd igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close