Full fart i veckan

Nu har man jobbat en vecka, det var skönt att ha lov över påsken så att man kunde åka lite skidor. På onsdagen var vi hos Zassas uppfödare och pussade på valpar. Fyra små söta pudelvalpar, Preben blev kär och sa att han skulle ha en MoDicken pudel nästa gång. 😉 Vi fick en matskål av Mona som Tea skulle använda. En skål med piggar i så att det ska ta lite längre tid för Tea att äta. Hon får ju alltid hicka när hon äter ur vanliga matskålar, inte bra att äta så fort.. hihi.
I Torsdags fick jag lagat stenskottet på bilen som jag fick på vägen ner från fjällen. Det syns inte att det varit något där nu. 🙂 Efter det åkte jag och min granne Alice upp till klubben och tränade agility. Hennes söta tollare Hugo var riktigt duktig och Alice lärde sig mycket under de timmar vi var där. 🙂 Blir att träna en annan dag igen.
Tea har fått mycket miljöträning denna vecka också. Hon var i ett tvätteri fullt med monsterstora tummlare och tvättmaskiner. Hon har träffat många andra hundar, katter och även hästar.

Nu i helgen är vi i Fjällbacka hos mina föräldrar. Här är det helt vindstilla och havet glittrar så vackert. 🙂 Nu taggar vi inför valpkursen imorgon på Orustbrukshundklubb.

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 reaktioner till “Full fart i veckan

    1. Nej inte ännu 😉 den 20 ska hon klippas, före och efter bilder kommer senare. 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close