Agilitytävling Halmstad

23 och 24 maj var vi i Halmstad och tävlade. Pappa jobbade så jag körde Isis. Hon har två svagheter och det är kontaktfälten som hon slarvar med på tävlingarna men som sitter på träning. Samt vissa tunnelingångar. Hon han bli stående utanför och bara skälla. Konstiga idéer de kan ha.. Men när allt sitter som det ska är hon i toppen och fajtas på pinnar. Vi lyckades till sist ta en pinne i hoppklassen. Så nu är det bara en pinne kvar för att bli uppflyttade i hoppklassen.

Vi gjorde även debut i agilityklass 2. Isis gjorde bra ifrån sig men vägrade en tunnelingång så hon diskade sig där. Men hon fortsatte loppet och hade antagligen varit i toppen om hon inte hade diskat sig. Nöjd iallfall med helgens tävlingar för vi vet vad vi behöver jobba med.

image

Posted by Jessica af Ekenstam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close