Agilitytävling vänersborg

image

I helgen var vi och tävlade i Vänersborg.  Isis behöver fortsatt mer tävlingsträning då hennes kontaktfält inte alltid sitter på tävling. Diskade oss i båda agilityloppet pga att vi körde om kontaktfälten på balansen.

Hopploppen blev disk även dem. Det ena loppet var bara en hund felfri. En springbana med klurig start. Vi fixade det kluriga men jag hann inte med henne på ett ställe. Det andra loppet slarvade hon i slalom. Hade hon inte gjort det hade det gått riktigt bra för hon var duktig för övrigt.

Jag tycker att det är så tråkigt att i stort sett ska alla klass 1 banor vara utan handling. Bara en massa spring. Det måste ju vara lite svårt också. Men en pinne kvar i hoppklass 1 sen blir det lite roligare. Tur att pappa ska tävla henne nu så han kan plocka pinnarna. 😉

Posted by Jessica af Ekenstam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close